Перейти до головного вмісту
MoodleDDMA
  • Українська ‎(uk)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Закрити
Переключити введення пошуку
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Кваліфікаційна робота магістра
Переддипломна практика ХХПмаг
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Харчові продукти функціонального призначення
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Актуальні питання біоорганічної хімії
Методи аналізу харчових продуктів
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Основи технології виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних