Skip to main content
MoodleDDMA
  • English ‎(en)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Close
Toggle search input
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next page
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Хімія води (маг)
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Новітні харчові продукти та харчові продукти функціонального призначення
Актуальні проблеми харчової хімії
Сучасні методи ідентифікації хімічних сполук
Актуальні питання біоорганічної хімії
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Фізико-хімічні методи ідентифікації речовин
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Фізико-хімічні основи виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
Хімія харчових добавок
Біологічно активні речовини в продуктах харчування
Хімія високомолекулярних сполук
ХІМІЯ ВОДИ
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary