Перейти к основному содержанию
MoodleDDMA
  • Русский ‎(ru)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Закрыть
Изменить данные поисковой строки
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Следующая страница
Кваліфікаційна робота магістра
Переддипломна практика ХХПмаг
Виробнича практика (бакалаври)
Виробнича практика (магістри)
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Навчальна практика Вступ до фаху (дн)
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Харчові продукти функціонального призначення
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Актуальні питання біоорганічної хімії
Методи аналізу харчових продуктів
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Основи технології виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Следующая страница
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Сводка хранения данных