Перейти до головного вмісту
MoodleDDMA
  • Українська ‎(uk)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Закрити
Переключити введення пошуку
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

кафедра «Хімія і охорона праці»

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет інтегрованих технологій і обладнання
  4. кафедра «Хімія і охорона праці»
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Технологія хліба та хлібобулочних виробів
Хімія води (маг)
Технологія м’яса та м’ясопродуктів
Новітні харчові продукти та харчові продукти функціонального призначення
Актуальні проблеми харчової хімії
Сучасні методи ідентифікації хімічних сполук
Актуальні питання біоорганічної хімії
Кваліфікаційний іспит
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА
НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
Фізико-хімічні методи ідентифікації речовин
Хімія молекулярної кухні
Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
Якість і безпека харчових продуктів
Фізико-хімічні основи виробництва харчових продуктів
Методика навчання хімії
Хімія харчових добавок
Біологічно активні речовини в продуктах харчування
Хімія високомолекулярних сполук
ХІМІЯ ВОДИ
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних